be Bold, be Beautiful, be You

Cine suntem?

Suntem o echipa tanara. Si ca orice echipa tanara, suntem plini de entuziasm, curaj si frumusete. Suntem creativi, inovativi, suntem femei dar si barbati, croitori pasionati, suntem oameni simpli, cu visuri mari, cu frati mai mici si cu bunici. Suntem in peste 60 de locatii; detinem doua magazine de fabrica, si putem acoperi majoritatea oraselor mari din Romania. Mai mult, intentionam sa fim prezenti si in afara tarii. Zambim mult. Si zambim frumos cand ne gandim ca avem in echipa oameni care aduc un plus de efervescenta. Ramona Olaru alaturi de intreaga echipa, are curajul sa te provoace sa iti doresti sa fii privita in creatiile noastre.

De ce BBY?

Pentru ca fiecare om este unic in felul sau, noi ne propunem sa “hranim” personalitatea ta, creand pentru tine mai mult decat un obiect vestimentar, ajutandu-te sa iti expui frumosul in forma lui cea mai simpla, dar in acelasi timp sofisticata. Inovam. Acesta este unul din motivele pentru care, voi, clientii BBY ne alegeti zi de zi. Inovand, BBY atrage atentia; astfel, devine o sursa de inspiratie nu doar pentru clientii sai, dar si pentru alti producatori din domeniu. Ne plac oamenii “indrazneti” (Bold). Ne plac oamenii “frumosi” (Beautiful). Ne plac oamenii ca “tine” (You). Acolo unde vor fi oameni care au curajul sa provoace frumosul, acolo vom fi si noi.

Ce facem?

Unicitatea este frumosul nostru. Unicatul este promisiunea pe care ti-o facem. Aceasta promisiune ne indeamna sa gasim noi metode prin care frumosul sa poata fi din nou accesibil. Inovand, iti aducem frumosul, in simplitatea lui. Pentru noi, unicul cladeste diversitate. Colectiile BBY nu sunt dictate de anotimp, de vremea de afara sau de alte tipare; colectiile BBY sunt construite pe baza emotiilor, pe baza ocaziilor, evenimentelor, a starii noastre de spirit. Rapid și accesibil, efervescent sau pasional, indraznet sau curajos, oricum ai privi produsul BBY, el este conceput sa devina extensia personalitatii tale.

Cui ne adresam?

Ca sa intelegi ce vor clientii trebuie sa inveti sa intelegi oamenii. Clientii nostri sunt ca echipa: tineri, efervescenti, fericiti, activi, pasionali, mondeni, de aceea ei simt că BBY li se potriveste. Creatiile noastre se adreseaza femeilor active si indraznete, curajoase, iubarete. Fie ca vorbim de un cocktail sau un club, de o cina sau piscina, ori la balul de absolvire ori la prima intalnire, alergand intre birouri si schimband din mers metrouri, femeia BBY va iesi in evidenta prin felul in care tinuta ii subliniaza liniile corpului, prin felul in care emana incredere. BBY este cea mai buna alternativa atunci cand vorbim despre unicitate. Noi intelegem ca fiecare femeie doreste sa fie privita, admirata, dorita.

Cum facem?

BBY nu este doar un brand. Nu este doar un magazin sau doar o vitrina. BBY este pasiunea noastra. Este implicare in fiecare centimetru care te acopera, care iti ofera sansa de a intoarce privirile spre tine. La BBY punem pasiune in tot ceea ce facem.

 

Atentie! BBY creeaza “inDEPENDENTA!”

Delia Bargaunas
Customer Service Manager