Livrare si Retururi

TAXELE DE EXPEDIERE

Pentru orașele din România ce se află în aria de acoperire FanCourier, taxa pentru transport este inclusă în costul produsului. Pentru localitățile unde FanCourier nu are sediu, se percepe o taxa calculată pe fiecare Km parcurs de la locația FanCourier la adresa de livrare. Există şi posibilitatea de a ridica produsele personal de la sediul FanCourier cel mai apropiat.

Pentru restul Europei, transportul se va face prin GLS, iar costul va fi adăugat automat la factura finală.

Durata de expeditie variaza intre 24 ore si 7 zile lucratoare, atat pentru livrarile nationale, cat si pentru cele internationale.


RETURURI

Ȋn cazul în care doriți să returnați un produs, vă rugăm să ne contactați la adresa de e-mail customerservice@bby.ro sau la numarul de telefon: 0372 716 925 pentru a începe procesul de returnare. Odată ce am primit și verificat solicitarea dvs., veți primi un e-mail de confirmare.

In acest moment, comenzile plasate online, trebuie să fie returnate la sediu Atmosphere Design Fashion SRL din Bucuresti, sector 4, Soseaua Giurgiului 14.  Nu acceptăm retururi la sediul Magazinelor BBY Factory Store.

Transportul returului este responsabilitatea cumpărătorului. Orice produs transmis în sistem RAMBURS va fi returnat fără o notificare prealabilă. Costul produsului returnat se va rambursa doar prin ordin de plată bancar, în cont emis pe numele cumpărătorului. Termenul limită pentru returnarea sumei este de 14 de zile de la primirea și verificarea produsului.

 

POLITICA DE RETURNARE

1. Produsele pot fi returnate în termen de 14 zile calendaristice de la data primirii. Eticheta de identificare trebuie să fie ȋncă ataşată produselor, acestea să fie neutilizate, ȋn ambalajul original, şi cu toate documentele originale

2. Nu vom accepta marfă care a fost purtată, modificată, sau spălată

3. Pentru a putea returna un produs, este necesar să ne anuntati ȋn prealabil prin e-mail la customerservice@bby.ro sau la telefon: 0372 716 925

4. Returnarea produselor se va face cu acelaşi curier cu care aţi primit coletul (FanCourier pentru Romania sau GLS pentru internaţional), şi taxele de transport vor fi suportate de dumneavoastră

5. Restituirea banilor se face în maxim 14 de zile de la primirea coletului

6. La primirea produselor returnate, Atmosphere Design Fashion SRL își rezervă dreptul de a refuza o rambursare în cazul în care marfa nu corespunde cerințelor politicii de returnare

7. Vă rugăm să permiteți 5-10 zile lucrătoare pentru procesarea produselor returnate

Consumatorul are dreptul sa notifice in scris comerciantului ca renunta la cumparare, fara penalitati si fara invocarea unui motiv, in termen de 14 zile de la primirea produsului.