Rochia de seara este prin definitie spectaculoasa, glam si iti garanteaza o aparitie de neuitat daca faci alegerea potrivita atat pentru eveniment, cat si pentru silueta ta. Daca ai trecut aceste doua probe cu brio, ai adaugat accesoriile cheie, ce iti completeaza perfect look-ul, atunci succesul unei prezente fermecatoare e garantat.

Intotdeauna, inainte de a-ti alege modelul preferat de rochie, trebuie sa te informezi asupra locului in care vei merge si extrem de important, de natura evenimentului - poate fi vorba despre o aniversare cu stil, de o nunta, de o receptie, o inaugurare sau de un cocktail.

Pentru astfel de ocazii este recomandat sa alegi o rochie care sa iti puna in evidenta intreaga silueta. O rochie sirena din lycra si dantela ar putea sa fie alegerea potrivita. Purtata cu atitudinea unei Femme Fatale, o rochie lunga tip sirena face ravagii la cele mai sofisticate evenimente.

Asadar, te numeri printre norocoasele cu o silueta tip clepsidra? Adica silueta ta este perfect proportionata, umerii si soldurile avand aproximativ aceeasi dimensiune, bustul tau este mediu spre mare, iar talia este destul de bine definita?

Este pacat sa nu iti pui in valoare aceste atu-uri fizice, asa ca opteaza fara nicio ezitare pentru o rochie de ocazie tip sirena. Se va mula perfect pe formele tale voluptoase, avantajandu-ti talia si bustul. De asemenea, purtata cu platforme sau pantofi stiletto, o rochie sirena alungeste silueta si implicit, te face sa pari mai inalta.

Daca punctele tale forte de seductie sunt bustul si spatele si consideri ca mai ai de lucrat putin la coapse, alege rochiile lungi sirena din vascoza si tul, cu falduri sau peplum in talie. Acestea strang silueta, iar fusta decorativa va da amplitudine soldurilor si va sublinia talia. Corsetul iti va da o postura eleganta si va acoperi doar ceea ce vrei sa acopere. Bustul tau, cu siguranta va fi una dintre atractiile serii.

Loredana Manolea