Stim foarte bine ca in fiecare an trebuie sa adaugam un element spicy si, de ce nu, excentric la look-ul nostru elegant pentru a-l duce la stadiul de glam. Anul asta punem paietele sa straluceasca in combinatie cu materiale vaporoase sau lycra.

Vedetele au deja in lista de preferinte rochiile cu paiete si le poarta la cat mai multe evenimente mondene sau chiar la TV.

De ce sa nu le copiem?

vedetele poarta paiete

Daniela ne arata vara asta cum se poarta pe scena o rochie scurta din paiete roz, suprapusa. Sora ei, Ana Maria Crudu este la fel de glam intr-o rochie lunga sirena argintie, cu topul din paiete si fusta din lycra.

Desigur, Ana Mocanu, asistenta frumoasa si focoasa a lui Capatos alege rochiile negre lungi sirena, cu paiete, dantela si vizibilitate maxima la coapse. Ea militeaza pentru femeia independenta, careia nu ii este rusine sa-si expuna formele perfecte.

Vara se poarta paiete

Si noi vrem sa avem un look de VIP, dar ce variante de outfit putem alege?

Daniela Crudu

In functie de eveniment, mai cuminte sau mai extravagant, avem nevoie de un stil specific de rochie.

La o nunta ne putem prezenta cu stil in rochii sirena cu bustul din dantela si fusta lunga din paiete, neaparat despicata pe un picior…pentru a obtine Factorul Wow.

Daniela & Flavia

La bal sau banchet putem face impresie intr-o rochie MINI aurie sau albastra din paiete, care se continua cu o trena transparenta, super chic. In pozele de grup vrem sa fim identificate ca “dive glam”, asa ca o trena vaporoasa si o rochie mulata cu paiete lucioase isi vor face treaba perfect.

Un party in club merita onorat in rochii MINI cu decupaje, paiete si alte accesorii fashion statement. Este normal ca o BBY Girl sa fie remarcata inca de la intrarea in club.

Daniela Crudu

Desigur, la un cocktail party ne imbracam sofisticat, cu multa atentie la detalii. Un compleu negru sexy cu bustiera din satin si fusta lunga din paiete sau o rochie MINI rosie brodata cu spatele gol ne pot incadra in topul “Celor Mai Bine Imbracate Fashioniste”.

Daniela Crudu

Intrebarea este: avem curajul sa stralucim in paiete vara asta?