Details

         95% Polyester

           5% Elastane

Write Your Own Review

Only registered users can write reviews. Please, log in or register

New

Dress 16610

Out of stock

319.00 LEI
Dress like a Princess in this Special Occasion Roze MINI Dress that features a heart shape neckline, push up cups, golden lace straps and tulle emphasized waistline, along with a chic MINI skirt with a beautiful detachable veil train.
Additional Information
Price 319.00 LEI

Questions about Dress 16610

 • 16610 asked on June 20th, 2016:

  Q: Pe albastru nu aveti.

  Draga Flori,

  In fiecare saptamana ai la dispozitie noi articole pe site. Acestea au in spate un concept de colectie/culoare si stil adaptat sezonului.

  De asemenea, momentan producem in serie limita, iar toate modelele si culorile pot fi comandate din magazinul nostru online www.bby.ro. Pe viitor ne propunem sa lucram si comenzi speciale.

  Astfel, poti comanda produsele de pe site, iar in urmatoarele saptamani iti poti completa garderoba http://bby.ro/ro/rochii/rochii-princess.html. Noile outfit-uri BBY sunt adaptate sezonului, iar unele dintre ele au acelasi stil ca tinuta ta preferata.

  Spor la shopping!

 • Oana asked on June 10th, 2016:

  Q: Buna seara, la aceasta rochie se poate face o modificare? De exemplu sa nu mai aibe partea aceea transparenta in fata. Multumesc !

  Draga Oana ,

  Te putem ajuta cu cea mai mare placere cu outfit-urile disponibile in shop-ul BBY online. Acestea fac parte din cea mai recenta Colectie BBY, la care se adauga saptamanal modele noi.

  Momentan fabrica BBY produce colectii saptamanale in serie limitata si foloseste tipare cu masurile 36 si 38. Pe viitor ne propunem sa preluam comenzi speciale si sa facem modificari de produs.

  Astfel, daca te-ai indragostit de un produs BBY, comanda-l online cu livrare in 2 zile si consulta un croitor pentru modificarile dorite - http://bby.ro/ro/rochii/rochie-16610.html

  Spor la shopping!
  www.bby.ro