Details

       98% Polyester   

        2% Elastane

Write Your Own Review

Only registered users can write reviews. Please, log in or register

Sale

Dress 15900

Out of stock

Regular Price: 279.00 LEI

Special Price 249.00 LEI

Choose a black baby doll dress to a special event. The tull & lace top with push up cups, the emphasized waistline, along with the short-long skirt will definitely highlight your whole silhouette, making you an elegant lady.
Additional Information
Price 279.00 LEI

Questions about Dress 15900

 • Caty asked on January 18th, 2016:

  Q: Buna ziua, acest model se poate realiza si pe alte culori ? Multumesc !

  Draga Caty,

  In fiecare saptamana ai la dispozitie noi articole pe site. Acestea au in spate un concept de colectie/culoare si stil adaptat sezonului.

  De asemenea, momentan producem in serie limita, iar toate modelele si culorile pot fi comandate din magazinul nostru online www.bby.ro. Pe viitor ne propunem sa lucram si comenzi speciale.

  Astfel, poti comanda produsele de pe site, iar in urmatoarele saptamani iti poti completa garderoba http://bit.ly/1ps0S9Z. Noile outfit-uri BBY sunt adaptate sezonului, iar unele dintre ele au acelasi stil ca tinuta ta preferata.

  Spor la shopping!

 • amalia asked on December 14th, 2015:

  Q: Buna ziua, revin cu intrebarea adresata atat telefonic cat si pe mail ! Imi puteti spune care este lungimea rochiei (masurata de la partea de sus a cupei ),ma refer la partea de material care este sub tull. Multumesc.

  Draga Amalia,

  Rochita 15900 are lungimea de 56cm de la cupe la jupa. Daca te vezi imbracata in ea, comand-o online de aici http://bby.ro/ro/rochii/rochie-15900.html.

  Spor la shopping!